Ga direct naar


Image describing the page-title

Transporteren

Bij Care Banqueting® gaan hectiek en rust samen. Juist tijdens het transport van maal- tijden komen verstoringen van het proces veel voor. Onze banquetingwagens zijn zo gecreëerd dat externe verstoringen niet leiden tot kwaliteitsverlies van uw maaltijd. De wagens zorgen voor een constant warmtebehoud zonder doorgaring. Hierdoor kan de patiënt of bewoner geholpen worden, terwijl de maaltijd wacht en niet in kwaliteit terugloopt.

 Kwaliteitsbehoud van uw maaltijden

Voor de roomservice heeft Care Banqueting® een concept ontwikkeld waarmee u in staat bent om met de trolley het ontbijt, de lunch en de warme maaltijd te serveren. Een actieve koeling zorgt voor de juiste bewaartemperatuur (HACCP) en het regeneren kan op ieder gewenst moment decentraal plaatsvinden.

Warm transport

 

Klanten over Care Banqueting

"Met Care Banqueting worden de maaltijden op niveau geserveerd, deze blijven smaakvol en vers. Op deze wijze is koken een plezier, omdat het eindproduct niet meer hoeft te lijden onder het logistiek. Integendeel: de kwaliteit neemt toe en daarmee de tevredenheid van de bewoners."
René Tang, Assistent manager Horeca en Keukens Facilitair Bedrijf OsiraGroep Amsterdam


Bezoek onze Facebook-pagina: www.facebook.com/carebanqueting