Ga direct naar


Image describing the page-title

Contact

Visie Onze visie is dat bij long stay de nadruk op variatie zal komen te liggen om smaak- vervlakking tegen te gaan. De kwaliteitsbeleving wordt mede bepaald door gebruik te maken van seizoens- en streekgebonden gerechten, die hun specifieke regenereer- en bereidingstechniek vragen. Daarnaast verwachten wij dat het maaltijdaanbod in de long stay gaat naar 60% regenereren en 40% vers bereiden. Dit kan samengevoegd gepresenteerd worden, waarbij naar keuze componenten worden geregenereerd dan- wel vers bereid middels front cooking. Dit betekent een toename van het restaurant- systeem. Door het multifunctionele karakter van de Care Banqueting® apparatuur is deze, bij veranderende visie op voeding, blijvend inzetbaar.
Missie In onze bedrijfsvoering zijn de kernwaarden: betrokken, toekomstgericht en verantwoord ondernemen. Met Care Banqueting® geven wij inhoud aan onze missie om mensen die verblijven in een professionele omgeving een optimaal eetmoment te laten beleven, met als uitgangspunt een kostenbewuste techniek die bijdraagt aan een verantwoord “cost of ownwership”.
MVO Wij zijn een CO2-neutrale organisatie. Circa 98% van de gebruikte materialen van onze Care Banqueting® apparatuur zijn recyclebaar.

Zandzuigerstraat 60, 1333 HD Almere T: 036 536 71 40 E: info@bertmuller.nl

 

 

Ons jaarverslag voor 2016 is in voorbereiding en zal in januari verschijnen.

Wilt u één van bovenstaande jaarverslagen aanvragen of het jaarverslag 2015 alvast reserveren?

Klik hier om contact op te nemen.

Bezoek onze Facebook-pagina: www.facebook.com/carebanqueting