Ga direct naar


Image describing the page-title

Regenereren & bereiden

Care Banqueting® maakt het mogelijk om binnen één proces te kiezen voor centraal en decentraal regenereren. Ideaal voor organisaties waarbij een restaurantfunctie en een individuele uitgifte naast elkaar bestaan. Maar ook als dat niet noodzakelijk is biedt de Care Banqueting® apparatuur belangrijke voordelen.
Zo is de regeneratie apparatuur van Care Banqueting® geschikt voor multifunctionele inzet. Waar in normale processen keuzes moeten worden gemaakt tussen regenereerovens, heteluchtovens of combisteamers, zijn deze functies binnende Care Banqueting® apparatuur geïntegreerd.
Naast de flexibiliteit die dit biedt betekent het ook dat de investering in Care Banqueting® lager ligt. Minder apparatuur die meer toepassingsmogelijkheden biedt en optimaal inzetbaar is.

 Digitaal uitlezen van HACCP

  Duidelijk afleesbare display

 Optimale temperatuurbeheersing

Klanten over Care Banqueting

"Ziekenhuis de Tjongerschans heeft gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Met Care Banqueting kunnen wij een perfecte warme maaltijd serveren. Het systeem biedt onze organisatie ongekende mogelijkheden en de rust om onze patiënten de benodigde extra aandacht te geven. Dit allemaal binnen het gestelde budget."

Angeline van den Berg, Hoofd Hotelservices Ziekenhuis de Tjongerschans


Bezoek onze Facebook-pagina: www.facebook.com/carebanqueting