Ga direct naar


Image describing the page-title

Presenteren & bereiden

Care Banqueting® voorziet in een groot aantal toepassingen op het punt van uitgifte. Zowel individueel op de kamer of aan bed, als voor woongroepen en restaurants. Indien gewenst kunnen ter plaatse de laatste componenten vers worden bereid en toegevoegd. De vers- en smaakbeleving wordt hiermee aanzienlijk verhoogd.
In combinatie met versbereiding - al dan niet deels gebruikmakend van convenience - biedt Care Banqueting® de mogelijkheid voor traditionele bereiding in combinatie met fastracking waarbij vers en snelheid samengaan. Door het multifunctionele karakter van Care Banqueting® is de apparatuur complementair aan front cooking, waarmee u in een restaurantfunctie de variatie uitbreidt en de smaakbeleving verhoogt voor uw bewoners.
Het hospitality karakter van Care Banqueting® wordt ondersteund door het bijbehorende bord, sauskommetje, hotelcloche en onderbord. Tezamen vormen zij een optimale presentatie!

 Versbereiding

  Presentatie

Ontbijt, lunch en diner

Klanten over Care Banqueting

"De keuze voor Care Banqueting heeft ons de mogelijkheid gegeven om dagelijks de gastvrijheidsbeleving rondom de maaltijdverstrekking te verhogen. Het team is nu in staat nog beter in te spelen op de individuele wensen / behoeften van onze patiënten / gasten. Door de gekozen oplossing is het nu mogelijk de dienstverlening rond de maaltijdverstrekkingen te verhogen met gelijkblijvende kosten.”
Eric P. Kahle Manager Facilitair Bedrijf HagaZiekenhuis


Bezoek onze Facebook-pagina: www.facebook.com/carebanqueting